Ecommerce

Creăm site-uri memorabile care vând. Cu expertiza noastră în comerțul electronic, lucrăm la fiecare element al site-ului dvs. web care se aliniază perfect cu vocea și volumele mărcii dvs. Dacă sunteți mândru de marca dvs., expertiza noastră în dezvoltarea comerțului electronic vă va face mândru de site-ul dvs. web.

Suntem concentati în ceea ce privește succesul dezvoltării eCommerce. Dar realizarea unui site de comerț electronic competitiv nu este o dezvoltare obișnuită a unui site web. Un site web cu încărcări rapide ale paginilor, un proces de plată fără cusur, o urmărire cuprinzătoare a conversațiilor, un UX/UI uluitor, apeluri clare la acțiune, mesaje de succes și, cu siguranță, un design care funcționează pe orice dispozitiv este rapid de lansat pe piață. 

Suntem experți în aducerea afacerii dvs. la viață pe un ecran digital, indiferent de ceea ce vindeți un produs sau un serviciu. Oferim această experiență excelentă cu furnizori de comerț electronic de top precum Magento, WooCommerce, Shopify sau Prestashop.

Tehnologii pe care le folosim

Haideți să lucrăm împreună!

Dacă aveți nevoie de un website, de publicitate online sau de o aplicație web/mobilă, atunci așteptăm să ne contactați pentru a discuta toate detaliile.